Willkommen
nl-NL de-DE en-US
Suchbegriff
T'RIFFIC NIEUWS


 T'RIFFIC bij RTL
Tijdens het RTL Lounge Beach Event in Bloemendaal liep het personeel in de trendy poloshirts van T'RIFFIC. Het was een prachtige zomerse dag, dus de witte comfortabele poloshirts hebben uitstekend dienst gedaan!
   
T'RIFFIC wint BeachBeek
Het team van Schijvens heeft gestreden en gewonnen met het Beachvolleybaltoernooi van Hilvarenbeek. Het was een geweldig weekend met veel zon, muziek en gezelligheid. Ook dit jaar had Schijvens de organisatie voorzien van kleding uit de T'RIFFIC collectie.
 
T'RIFFIC als concept
Deze zomer wordt er een flyer gestuurd naar honderden logistieke bedrijven waarin wordt aangegeven dat Schijvens graag meedenkt om een collectie vanuit het T'RIFFIC-pakket zo samen te stellen dat deze perfect past bij de huisstijl van de klant. Zo kunnen de klanten voordeel hebben van de creativiteit van de Schijvens stylisten in combinatie met de efficiëntie van een voorraadartikel. U kunt deze flyer inzien/downloaden op deze site onder 'info/downloads'.
 
Schijvens wint Corporate Fashion Award 2012
Schijvens Confectiefabriek Hilvarenbeek B.V., de producent achter het merk T'RIFFIC, wint de Corporate Fashion Award 2012. De 7e editie van de Corporate Fashion Award is wederom een sensationeel succes gebleken. De ruim 340 aanwezigen hebben genoten van een spectaculaire dinershow in Ahoy waarbij aan het einde van de avond familiebedrijf Schijvens (sinds 1863) de felbegeerde award in ontvangst mocht nemen voor de nieuwe bedrijfskledingcollectie van Karwei bouwmarkten. De jury was lovend over deze collectie: "Alles in 1: huisstijl, branding, uitstraling, herkenbaarheid, laagdrempelig, eenvoudige opzet met een maximaal effect, kortom less is more". Eerder heeft Schijvens de Corporate Fashion Award gewonnen met haar collectie voor Intratuin. 
 
T'RIFFIC aanwezig op de Dag van de Logistiek
Tilburg is een van de grootste logistieke gebieden van ons land. T'RIFFIC heeft zich tijdens deze dag gepresenteerd met een modeshow waarin diverse collecties te zien waren. De doelgroep logistiek sluit uitermate goed aan bij de collecties van T'RIFFIC. Klanten als Hema DC, Jumbo DC, Sligro logistiek, GVT en P&M Express kunnen dit bevestigen.
 
T'RIFFIC ondersteunt Roze Maandag
Tijdens de 21e editie van Roze Maandag op de Tilburgse kermis heeft T'RIFFIC roze poloshirts uit de Solid collectie gesponserd. Deze poloshirts zitten niet in het reguliere assortiment, maar zijn speciaal voor Roze Maandag geverfd. Het was een groot spektakel met de meeste bezoekers tot nu toe en natuurlijk prachtig weer en perfecte poloshirts.
 
T'RIFFIC genomineerd voor Corporate Fashion Awards 2010
Het eigen merk van Schijvens - T'RIFFIC - is een van de drie genomineerden in de categorie 'Best Brand Collections' van de Corporate Fashion Awards 2010. Deze award wordt uitgereikt aan producenten die onder eigen merknaam een collectie op de markt brengen. Donderdag 15 april 2010 is een spannende dag voor ons, want dan wordt de winnaar bekend gemaakt.
Oekotex certificaat
Na een lange voorbereiding hebben we ons eerste Oekotex certificaat ontvangen. De Titan denim worker is als eerste gecertificeerd en de rest van de collectie van T'RIFFIC volgt snel. Het certificaat garandeert dat onze collectie geen risico voor de gezondheid is en waarborgt de veiligheid van de consument.
Fair Wear Foundation
Bij de productie van onze kleding staan goede arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel. Wij zijn daarom aangesloten bij Fair Wear Foundation (FWF). Deze stichting zet zich in voor het bevorderen van legale en menswaardige arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie wereldwijd, met name in de landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Nederlandse markt. Door onze deelname aan FWF laten we zien dat we eerlijke kleding produceren. We houden ons aan hun gedragscode en we accepteren dat de naleving van deze code door FWF gecontroleerd wordt.
T'RIFFIC Time
Binnenkort start op Carchannel het programma Rally Time. Dupal Bedrijfskleding verzorgt de kleding van de presentator van dit programma en heeft gekozen voor T'RIFFIC. Op de rug en de borst komt het logo van CarChannel, op de mouw komt het logo van Dupal Bedrijfskleding en daarbij het T'RIFFIC logo.
Vakteam De Grote Woonwens draagt T'RIFFIC
In 2009 startte op RTL het programma De Grote Woonwens. Hierin worden mensen, die zich in een uitzichtloze en hachelijke woon- of werksituatie bevinden, door een installatie/technisch vakteam verrast met een aantal broodnodige aanpassingen in hun woning of bedrijfje. Het vakteam bestaat uit Marc, Jeroen en Martine, die alle drie binnen hun specialisatie een berg aan ervaring hebben. Met veel enthousiasme dragen zij elke aflevering weer verschillende outfits uit de T'RIFFIC collecties.